MediteerNu

Over mij

Mijn naam is Simone van der Heide. 15 jaar geleden raakte ik burn-out. Door een combinatie van meditatie, mindfulness en de juiste voeding wist ik hier uit te raken.

Wat ik had geleerd boeide mij zo dat ik besloot studies te volgen en er mijn beroep van te maken, andere mensen inspireren en begeleiden naar een gezond en gelukkig leven. Ik startte een coaching praktijk toen met name gericht op voeding, want een van mijn passies was en is nog steeds koken en lekker eten.

 

Door een verhuizing moest ik mijn praktijk weer opnieuw opbouwen. Echter was ik op dat moment ook druk met het ontwikkelen van allergievrije voeding. Steeds meer mensen in mijn omgeving hadden allergieën of intoleranties voor bepaalde voedingsmiddelen inclusief ik zelf. De crackers en koekjes die ik maakte werden goed ontvangen en zo werd Biobites geboren, het productiebedrijf dat ik 7 jaar heb gerund. Na een aantal jaren hard werken merkte ik dat mijn energie begon af te nemen en mijn stress gevoelens weer de kop op staken. Het mediteren was op de achtergrond geraakt terwijl ik wist dat dit er voor zou zorgen dat ik me beter zou voelen. Om een tweede burn-out te voorkomen ben ik weer op regelmatige basis gaan mediteren. Ik ben me ook meer gaan verdiepen in dit thema. Ik heb een aantal mindfulness cursussen gevolgd en een opleiding tot meditatie lerares.

Ik merk dat de juiste ademhaling,  het hebben van focus en het creëren van rust in jezelf, kunnen bijdragen aan een stressvrij en gelukkig leven. Ik ben hier zo enthousiast over dat ik mijn bevindingen graag wil delen met mensen. Ik geloof ook dat iedereen dit kan leren.

MediteerNu

Schiffeler 2C, 6416 CR Heerlen

E: info@mediteernu.nl

T: +31-652020425

Aanmelden nieuwsbrief